Over jk x

jk x is een  ontwerpbureau opgericht door architect Jasper Klinkhamer. In een toegewijd en flexibel team werken we aan een grote verscheidenheid van projecten.

Advies. Ontwerp. Begeleiding.

We staan onze opdrachtgever bij vanaf het eerste idee tot de oplevering. Tijdens de planfase denken we mee over de middelen en mogelijkheden. Tijdens de ontwerpfase geven we vorm aan het concept en tijdens de uitvoering verzorgen we de bouwbegeleiding.

Zakelijk. Particulier. Non-profit.

We werken voor een diverse groep opdrachtgevers, variërend van veelbelovende start-ups tot succesvolle scale-ups, multinationals, woningeigenaren, projectontwikkelaars, overheden, non-profit organisaties en ondernemers.

Nationaal en internationaal.

We werken door heel Nederland. Daarnaast hebben we ervaring met projecten en opdrachtgevers in Japan, Oekraïne, België, Zwitserland, VS, Italië, Oostenrijk en Engeland.

Momenteel werken we aan projecten in Litouwen, Duitsland en Nederland.

Duurzaam. Gezond. Eerlijk.

Samen met ambitieuze ondernemers, ontwikkelaars, merken, creatieve bureaus en particuliere opdrachtgevers maken we onderscheidende gebouwen en plekken die het verschil maken. Daarnaast zijn we ambitieus op het gebied van diversiteit en inclusie.

PROJECTEN