Contact

Advies nodig voor een bouw- of verbouwproject? Neem contact op met jkx voor een vrijblijvende kennismaking of adviesgesprek.

jkx is gevestigd in Heiloo en werkzaam in heel Nederland en Europa.

Momenteel werkt jkx aan projecten in Bergen, Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Spierdijk, Trakai Litouwen en Duitsland.

Advies nodig?

Bent u in de oriënterende fase van een bouwproject of verbouwing en heeft u vragen over haalbaarheid, budget, planning of vergunningen? Vraag dan een adviesgesprek aan voor een vrijblijvend oriënterend adviesgesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en middelen voor een snelle toets van de haalbaarheid van uw plannen.

Vrijblijvend kennismaken?

Mail, bel of stuur Jasper een Whatsapp bericht om een afspraak te maken. De afspraak kan telefonisch, online of live.

Tijdens deze kennismaking bespreken we wat jkx voor u kan betekenen en hoe een ontwerp-, vergunnings- en bouwtraject verloopt.

Offerte aanvragen?

Stuur een email met daarin zoveel mogelijk gegevens over het project, zoals het adres,  een overzicht van functionele eisen en wensen, tekeningen en foto’s van de bestaande situatie, uw planning en budget

Na uw aanvraag wordt u terug gebeld om alles een keer door te lopen, waarna u de offerte per mail ontvangt met een uitnodiging deze samen door te nemen.

Samenwerken?

jkx werkt veel samen met uiteenlopende partijen zoals projectontwikkelaars, marketingbureaus, grafisch ontwerpers, kunstenaars, non-profit instellingen, projectmanagers, pr bureaus en aannemers.

Interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.